Нам потрібна Ваша допомога! Рідним наших бійців потрібна допомога! ОНОВЛЕНО 5/II.2023

22 июня 2022
(0 голосов)
Author :  

UA view like a flag

Про це важко говорити тоді, коли щодня приходять новини про загибель наших бійців. Тим не менше це факт: не всі можуть — і не всі мають! — взяти до рук зброю. Повномасштабне вторгнення московитських окупантів в Україну повністю змінило наше життя. І для того, щоб перемогти в цій війні, а також для того, щоб після перемоги було куди та навіщо повертатися, величезна кількість людей має тримати свій фронт, допомагаючи нашим Збройним Силам — і звичайно, підставити плече економіці України.

Я один з тих, хто не збирався тікати за кордон — і так само, як тисячі інших, моя родина вже заплатила високу ціну за напад московитів: батька в мене більше нема.

Дякувати Богу, пощастило з можливістю вивезти дружину та маму у безпечне місце. Стосовно особисто мене: не крився від військомату десь на Закарпатті, став на облік як тимчасово переміщена особа як того вимагають правила, отримав виклик до військомата, з'явився наступногоо дня у встановлений час, але у військо не потрапив, оскільки з причини дії одразу кількох факторів (перш за все здоров'я) є суто цивільною особою.

Забезпечивши своїх рідних більш-менш пристойними умовами життя, повернувся до роботи, яка в мене виходить найкраще — і яка, сподіваюсь, дозволить допомогати тим, хто зараз потребує допомоги. Значно більше, ніж моя родина.

Того невеличкого бізнесу, який був до 24 лютого, в мене, звичайно, тепер нема. Але сайт із купою цікавого таки залишився.

Тож, пропоную Вам такий формат: я не прошу просто взяти й почати переказувати мені гроші на щось-кудись. Ні, я готую для Вас цікаві історії зі світу двигунів — а Ви, якщо мої історії подобаються, хто як зможе допомогаєте збільшувати у світі кількість наочного добра.

В першу чергу я планую зосередитись на родинах тих, хто вже ніколи не дочекається своїх синів, батьків, братів чи чоловіків.

Звіт буде кожні два тижні/щомісяця.

Менеджмент процесу допомагає забезпечувати моя дружина, Гончарова Юлія Юріївна (не дивуйтесь: прізвище вона офіційно поки що не змінювала, оскільки побралися ми після початку війни — і нам порадили не поспішати з цим моментом, оскільки із потрібними папірцями становище погане).

 

З 14 жовтня у переважній більшості публікацій буде розміщено ось таке звернення до читачів:

«Якщо матеріал сподобався і у Вас є можливість, я буду щіро вдячний за підтримку Автомобільного Бюро переказом тієї суми, яку вважаєте доречною. У нашій родині ТПО я єдиний, хто зараз має можливість заробляти — що й намагаюсь робити як автор.

картка ПриватБанка:

5168 7422 3667 4093

Отримувач: Бугаєв Юрій Валерійович

Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога

Валюта карти: UAH (при цьому можливий переказ у вашій валюті, отримувач Buhaiev Yurii)

 

ЧАСТИНУ ДОПОМОГИ МИ ОБОВ'ЯКОВО БУДЕМО ПЕРЕРАХОВУВАТИ ВОЛОНТЕРАМ ДЛЯ ДОПОМОГИ ЗСУ ТА РОДИНАМ НАШИХ БІЙЦІВ.

ЗВІТ Я БУДУ РОБИТИ ТУТ КОЖНІ ДВА ТИЖНЯ».

 

Від кожного – хто що може. Так і переможемо. (c)

Тримаймо стрій!

 

Юрій Бугаєв

засновник Автомобільного Бюро Sport-Engine

 

ОНОВЛЕННЯ:

– У ПЕРІОД З МОМЕНТУ ПУБЛІКАЦІЇ ЦЬОГО ЗВЕРНЕННЯ 22 ЧЕРВНЯ 2022 РОКУ ПО 14 ЖОВТНЯ ВКЛЮЧНО ДОПОМОГИ ЗА ВКАЗАНИМИ РЕКВІЗИТАМИ НЕ НАДХОДИЛО.

 

– У ПЕРІОД З 14 ПО 28 ЖОВТНЯ ДОПОМОГИ ЗА ВКАЗАНИМИ РЕКВІЗИТАМИ НЕ НАДХОДИЛО.

 

– У ЛИСТОПАДІ-2022 ДОПОМОГИ ЗА ВКАЗАНИМИ РЕКВІЗИТАМИ НЕ НАДХОДИЛО.

– У ГРУДНІ-2022 ДОПОМОГИ ЗА ВКАЗАНИМИ РЕКВІЗИТАМИ НЕ НАДХОДИЛО.

 

– У СІЧНІ-2023 ДОПОМОГИ ЗА ВКАЗАНИМИ РЕКВІЗИТАМИ НЕ НАДХОДИЛО.

 

– У ЛЮТОМУ-2023 ДОПОМОГИ ЗА ВКАЗАНИМИ РЕКВІЗИТАМИ НЕ НАДХОДИЛО.

 

– У БЕРЕЗНІ-2023 ДОПОМОГИ ЗА ВКАЗАНИМИ РЕКВІЗИТАМИ НЕ НАДХОДИЛО.

 

 

 

 

Автомобильное Бюро Sport-Engine начало свою работу весной 2010 года – и с тех пор мы стараемся предоставлять нашим клиентам и читателям максимально полную и интересную информацию. Автомобили, процесс их создания, жизни и борьбы на гоночных трассах, история и легендарные личности мира моторов, тренды, ощущения от вождения – вот то, чем живем мы и чем готовы поделиться с Вами.

Если стиль и качество нашей работы вызвали у Вас интерес в плане сотрудничества, пишите на bugaev@sport-engine.com

Искренне надеюсь, что Вам у нас понравится.

Юрий Бугаев, основатель и руководитель Автомобильного Бюро Sport-Engine