Lambo йде на рекорд

09 июля 2019
(1 Голосовать)
Author :  

lambo-h1-2019-record-sales

Зростанння продажів на 96% в автомобільному світі трапляється не так вже часто. І саме з таким результатом закінчила перше півріччя компанія Automobili Lamborghini.

Причому, здійснити просто неймовірний стрибок Lambo допомогла лише одна модель. Здогадуєтесь, яка саме?

Тренд на кросовери не обійшов і виробників спорткарів: Urus, перший SUV в історії Lamborghini, який цієї весни зустрів свій перший повний рік на ринку, за перше півріччя поточного року зібрав врожай у 2693 проданих екземпляри. Для порівняння: флагманська середньомоторна модель Aventador SVJ знайшла 649 нових власників. Huracan Perfomante, виробництво якого закінчилося, та Huracan EVO продали у кількості 1211 одиниць.

Як результат — загалом 4553 проданих авто, і це не просто найкраще півріччя за всю 56 років історії компанії як такої, але у вперше в історії Lambo результат продажів за 6 місяців перевершив показник за весь рік: за весь 2017-й було продано менше (3815 авто), ніж з 1 січня по 30 червня 2019-го!

Таким чином, враховуючи показану динаміку, за результатом поточного року Lamborghini може впритул наблизитися до річного показника продажів у 10 тисяч одиниць.

 

за матеріалами Automobili Lamborghini S.p.A.

фото Automobili Lamborghini S.p.A.

 

 

Автомобильное Бюро Sport-Engine начало свою работу весной 2010 года – и с тех пор мы стараемся предоставлять нашим клиентам и читателям максимально полную и интересную информацию. Автомобили, процесс их создания, жизни и борьбы на гоночных трассах, история и легендарные личности мира моторов, тренды, ощущения от вождения – вот то, чем живем мы и чем готовы поделиться с Вами.

Если стиль и качество нашей работы вызвали у Вас интерес в плане сотрудничества, пишите на bugaev@sport-engine.com

Искренне надеюсь, что Вам у нас понравится.

Юрий Бугаев, основатель и руководитель Автомобильного Бюро Sport-Engine