Новий Porsche Cayenne 2023: яким буде інтер'єр штутгартського бестселера

30 марта 2023
(0 голосов)
Author :  

novij-porsche-cayenne-2023-yakim-bude-inter-er-shtutgartskogo-bestselera

18 квітня, на Шанхайському автосалоні відбудеться дебют оновленого Porsche Cayenne третьої генерації зразка 2023 модельного року. Втім, за новою традицією автовиробників, штуттгартська компанія вже оприлюднила частину інформації відносно того, яким буде оновлений Porsche Cayenne — мова про офіційні фото його інтер'єру...

Якщо у Вас вже є досвід знаходження за кермом Taycan і враження були приємними — вітаю, Вам сподобається і салон оновленого Porsche Cayenne, оскільки його стилістику вперше було реалізовано саме у першому серійному електромобілі Porsche.

Наприклад, панель приладів остаточно перетворилася у 12.6-дюймовий вигнутий повністю цифровий кластер — справжній, аналоговий тахометр по центру панелі приладів тепер історія. А вибір режимів руху тепер здійснюється не важілем на центральному тонелі, а нефіксованим селектором, який розташовано на передній панелі, за кермом.

Салон Porsche Cayenne третьої генерації зразка 2023 модельного року

салон Porsche Cayenne третьої генерації зразка 2023 модельного року

інтер'єр Porsche Cayenne третьої генерації зразка 2023 модельного року

інтер'єр Porsche Cayenne третьої генерації зразка 2023 модельного року

На додачу тепер і передній пасажир Porsche Cayenne може мати свій 10.9-дюймовий сенсорний екран.

А зараз дозвольте нагадати: ось таким перед нами постав Porsche Cayenne третьої генерації зразка 2018 модельного року, що дебютував на Франкфуртському автосалоні у вересні 2017 року:

Porsche Cayenne третьої генерації зразка 2018 модельного року

Porsche Cayenne третьої генерації зразка 2018 модельного року

Porsche Cayenne Mk3 2018MY interior

Porsche Cayenne Mk3 2018MY interior

І особисто я, якщо б обирав Cayenne третьої генерації, пошукав би собі машину 2017-2023 років. Це хоча й кросовер від Porsche, а не справжнє купе, але в ньому відчувається саме Porsche — і нема всієї цієї трендової діджиталізації, яка робить із автомобіля гаджет на 4 колесах. А роздільної здатності та сенсорних відчуттів мені щодня вистачає й при користуванні смартфоном та ноутбуком — сівши ж за кермо, я хочу отримувати задоволення від максимального взаєморозуміння з машиною. Саме тому мені, якщо чесно, куди більше подобається Macan — перш за все тієї причини, що він легший...

 

P.S. у Porsche вже офіційно підтвердили, що у 2026 році на ринок вийде повністю електрична четверта генерація Porsche Cayenne. Збирати EV-кросовер будуть на тому ж заводі Volkswagen Slovakia у Братиславі, на якому Cayenne збирають з 2017 року/

 

На фото у заголовку: Porsche Cayenne третьої генерації зразка 2023 модельного року під час випробовувальних тестів

____________

Якщо матеріал сподобався і у Вас є можливість, я буду щіро вдячний за підтримку Автомобільного Бюро переказом тієї суми, яку вважаєте доречною. Ви допомагаєте Бюро — я в свою чергу допомагаю ЗСУ.

Від кожного — хто що може. Так і переможемо. (c)

Тримаймо стрій!

 

MasterCard (Приват):

5363 5420 9895 8854

 

Отримувач: Бугаєв Юрій Валерійович

Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога

Валюта карти: UAH (при цьому можливий переказ у вашій валюті, отримувач Bugaev Jurij)

 

Звіти щодо надходження коштів я буду регулярно публікувати тут.

 

 

Автомобильное Бюро Sport-Engine начало свою работу весной 2010 года – и с тех пор мы стараемся предоставлять нашим клиентам и читателям максимально полную и интересную информацию. Автомобили, процесс их создания, жизни и борьбы на гоночных трассах, история и легендарные личности мира моторов, тренды, ощущения от вождения – вот то, чем живем мы и чем готовы поделиться с Вами.

Если стиль и качество нашей работы вызвали у Вас интерес в плане сотрудничества, пишите на bugaev@sport-engine.com

Искренне надеюсь, что Вам у нас понравится.

Юрий Бугаев, основатель и руководитель Автомобильного Бюро Sport-Engine